menu
Banner Image

Kom in contact

dan helpen wij je verder

border

Een beller is sneller, maar onze e-mail werkt ook goed. Zelfs in de Rimboe

Veelgestelde vragen

Nee, roken is niet toegestaan. Wél is er bij alle huisjes een overdekt terras waar je altijd een sigaretje kunt opsteken.
Ja, dat mag. Per bungalow is er plek voor 1 auto.
Ja, we kunnen op verzoek een kinderbedje in het huisje zetten. Datzelfde geldt voor een kinderstoel.
Uiteraard! Hamsters houden van de Veluwe. Alle huisdieren zijn welkom bij ons.
Vanaf 15:00 staan de bungalows te popelen om u te ontvangen. Uitchecken is om 11:00.
Als je aangekomen bent in de Rimboe, start je vakantie meteen. De bedden hebben wij voor je opgemaakt zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. In de keuken liggen vast 2 theedoeken voor je klaar. Handdoeken mag je zelf meenemen maar je kan ze ook bij ons bestellen en dan leggen wij ze voor je klaar.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor €19,50 kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Je borg krijg je gemiddeld binnen een week terug gestort.
De huisjes cinga en monjet zijn voorzien van een filterapparaat. Huisje 'Blacbird' 'Cabin down below' en 'Honey Bee' en de Safaritenten hebben een filter apparaat en een Nespresso apparaat. Bij aankomst is een welkomstpakketje met hierin wat koffie voor het eerste bakje 🙂
Al onze kampeerplaatsen zijn ruim en egaal. De grootte en de vorm van de plekken verschilt een klein beetje, maar ze zijn allemaal tussen de 36 m2 en 45 m2 groot.
Goeie vraag! Zeer geregeld vermaken wij ook de volwassenen met bijvoorbeeld live muziek. Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor alles wat we organiseren.
We hebben 2 toffe, ingerichte safaritenten. Kijk bij de pagina 'huisjes' voor meer informatie.
Natuurlijk! Dieren vinden het heerlijk in de Rimboe.
Ja, uiteraard. Zelfs midden in onze Rimboe kun je gebruik maken van het wifi-netwerk. Maar een dagje zónder schijnt heerlijk te zijn.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor €9,50 kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Jazeker, elke plek heeft eigen stroom. (6amp)
Nee, dit mag helaas niet. Te risicovol op ons mooie natuurterrein. Open vuur is verboden in de Ermeloose bossen.
Goed plan! Misschien moeten we een nieuwjaarsduik in het Veluwemeer organiseren... Ons verwarmde zwembad is geopend van april tot oktober.
Ja, in de open lucht mag gerookt worden. Pas uiteraard wel op: in de zomer kan het bos droog erg droog zijn!
Midden in de Rimboe en tóch een adres: Schoolweg 125, 3852 ZD Ermelo
Jazeker! Bij onze receptie kunt u veel folders en persoonlijke aanbevelingen ophalen.
Vaak kan dit wel. Zeker als campinggast. Bij de bungalows is het iets lastiger. Geef het zo snel mogelijk aan, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Natuurlijk! Faciliteiten als zwembad, wasmachine en speeltuintje zijn voor iedereen beschikbaar!
Natuurlijk mag dat! Vakantie vier je met vrienden en familie. Blijven ze slapen? Geef dit even door bij de receptie.
Nee, wij hebben geen (kleine) supermarkt. Gelukkig zitten dichtbij in Ermelo verschillende supermarkten en bij onze buren (de Paalberg) is een camping-supermarkt. Via het bos ben je binnen no-time op de Paalberg.
Soms is het mogelijk om last minute nog een late uitcheck te boeken. Je kunt dan tot maarliefst 21:00 blijven. Voor de huisjes kost dit €19,50 en kamperen €9,50. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.
Ja, in onze receptie staat een pinapparaat.
Nee, bij de reservering betaalt u 50%. Het restant betaalt u vier weken voor uw komst.
Vanzelfsprekend. Een lang verblijf wordt gewaardeerd. Twee weken = 10%, drie weken = 20%, vier weken = 30%.
Ja, dat kan. Heb je een specifieke plek in gedachte dan kan je voor €12,50 je droomplek met locatievoorkeur vast leggen. Wij zorgen dan dat je niet verplaatst wordt. Geen voorkeur? Boek dan met 'geen voorkeur' of geef achteraf even aan dat je geen voorkeur hebt. Dan halen wij de locatie voorkeur er af.
Niet zoals je dat kent van de zonovergoten strandsresorts in Spanje of Turkije. Maar we zorgen er natuurlijk voor dat het wel zo zal voelen.

border
border

Stuur ons je bericht

We proberen je bericht binnen 24 uur te beantwoorden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.