menu
Banner Image

Kom in contact

dan helpen wij je verder

border

Je maakt ons heel blij als je je vraag op de mail zet!

Veelgestelde vragen

Vanaf 15:00 staan de bungalows te popelen om u te ontvangen. Uitchecken is om 11:00.
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/
Als je aangekomen bent in de Rimboe, start je vakantie meteen. De bedden hebben wij voor je opgemaakt zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. In de keuken liggen vast 2 theedoeken voor je klaar. Handdoeken mag je zelf meenemen maar je kan ze ook bij ons bestellen en dan leggen wij ze voor je klaar.
Nee, roken is niet toegestaan. Wél is er bij alle huisjes een overdekt terras waar je altijd een sigaretje kunt opsteken.
Ja, dat mag. Per bungalow is er plek voor 1 auto.
Ja, we kunnen op verzoek een kinderbedje in het huisje zetten. Datzelfde geldt voor een kinderstoel.
Uiteraard! Hamsters houden van de Veluwe. We zijn gek op huisdieren. Honden zijn ook toegestaan, tijdens de vakanties + feestdagen is er 1 hond per huisje toegestaan. In het voor en na seizoen in overleg 2. Katten zijn helaas niet toegestaan in onze huisjes.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor €19,50 kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Je borg krijg je gemiddeld binnen een week terug gestort.
Alle huisjes zijn voorzien van een Nespresso apparaat. Bij aankomst is een welkomstpakketje met hierin wat koffie voor het eerste bakje 🙂
Al onze kampeerplaatsen zijn ruim en egaal. De grootte en de vorm van de plekken verschilt een klein beetje, maar ze zijn allemaal tussen de 36 m2 en 45 m2 groot.
Goeie vraag! Zeer geregeld vermaken wij ook de volwassenen met bijvoorbeeld live muziek. Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor alles wat we organiseren.
We hebben 2 toffe, ingerichte safaritenten. Kijk bij de pagina 'huisjes' voor meer informatie.
Natuurlijk! Dieren vinden het heerlijk in de Rimboe. Tijdens de vakanties + feestdagen is er 1 hond per plek toegestaan. In het voor en na seizoen in overleg 2.
Ja, uiteraard. Zelfs midden in onze Rimboe kun je gebruik maken van het wifi-netwerk. Maar een dagje zónder schijnt heerlijk te zijn.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor €9,50 kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Jazeker, elke plek heeft eigen stroom. (6amp)
Het ene veld zijn de nummers E.01 t/m E.29. Hier sta je wat meer onder de bomen. De plekken E01 t/m E04 zijn direct aan de bosrand. Het andere veld zijn de nummers A51 t/m A.61 op dit veld sta je meer op een open veld bij de grote speeltuin.Op alle plekken sta je dicht bij álles. Dicht bij het zwembad, dicht bij het sanitair en dicht bij de Herberg. Overal heb je de elektriciteit en stromend water. Laat de kinderen lekker spelen in de speeltuin, zet je stoeltje onder de bomen en beleef de natuur.
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/
Nee, dit mag helaas niet. Te risicovol op ons mooie natuurterrein. Open vuur is verboden in de Ermeloose bossen.
Midden op het terrein, achter de Herberg ligt het buitenzwembad. Je kunt hier heerlijk ‘s ochtends je baantjes trekken en ‘s middags spetteren in de zon.  Het wordt verwarmd door middel van zonnepanelen, dus als de zon schijnt wordt het water lekker warm. Geopend van 1 mei (bij slecht weer later i.v.m. onderhoud) tot 1 september. Het zwembad wordt traditioneel geopend met de Rimboe duik OPENINGSTIJDEN ZWEMBAD: 09:00-10:00 Banen zwemmen volwassenen 10:00-18:00 Recreatief zwemmen. Wij proberen altijd rond 1 mei het zwembad te openen (bij slecht weer later i.v.m. onderhoud) tot 1 september. Wanneer het zwembad echt open gaat komt op onze social media te staan!
Ja, in de open lucht mag gerookt worden. Pas uiteraard wel op: in de zomer kan het bos droog erg droog zijn!
Midden in de Rimboe en tóch een adres: Schoolweg 125, 3852 ZD Ermelo
Jazeker! Bij onze receptie kunt u veel folders en persoonlijke aanbevelingen ophalen.
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/
Vaak kan dit wel. Zeker als campinggast. Bij de bungalows is het iets lastiger. Geef het zo snel mogelijk aan, dan bekijken we samen de mogelijkheden.
Natuurlijk! Faciliteiten als zwembad, wasmachine en speeltuintje zijn voor iedereen beschikbaar!
Geen enkel probleem wij rekenen hier wel een toeslag voor. Geef het even door bij de receptie en dan kijken we of het lukt.
Natuurlijk mag dat! Vakantie vier je met vrienden en familie. Blijven ze slapen? Geef dit even door bij de receptie dan rekenen wij een toeslag. Het zwembad is wel erg klein dus wil het bezoek gebruik maken van het zwembad, vraag het eerst even bij de receptie. Dan kijken wij of het mogelijk is.
Nee, wij hebben geen (kleine) supermarkt. Gelukkig zitten dichtbij in Ermelo verschillende supermarkten en bij onze buren (de Paalberg) is een camping-supermarkt. Via het bos ben je binnen no-time op de Paalberg. Wel hebben we een klein merchandise-winkeltje in de receptie waar je rimboe-truien, sokken en mokken kunt kopen.
Soms is het mogelijk om last minute nog een late uitcheck te boeken. Je kunt dan tot maarliefst 21:00 blijven. Voor de huisjes kost dit €19,50 en kamperen €9,50. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/
Ja, in onze receptie staat een pinapparaat.
Nee, bij de reservering betaalt u 50%. Het restant betaalt u vier weken voor uw komst.
Ja, dat kan. Heb je een specifieke plek in gedachte dan kan je voor €12,50 je droomplek met locatievoorkeur vast leggen. Wij zorgen dan dat je niet verplaatst wordt. Geen voorkeur? Boek dan met 'geen voorkeur' of geef achteraf even aan dat je geen voorkeur hebt. Dan halen wij de locatie voorkeur er af.
Niet zoals je dat kent van de zonovergoten strandsresorts in Spanje of Turkije. Maar we zorgen er natuurlijk voor dat het wel zo zal voelen.
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/

border
border

Stuur ons je bericht

We proberen je bericht binnen 24 uur te beantwoorden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.