menu
Banner Image

CORONA VIRUS

Er mag al weer iets meer, maar we blijven voorzichtig..........

border

CORONA UPDATE

Inmiddels is er meer duidelijk omtrent de gang van zaken “In de Rimboe”. Wij doen ons uiterste best om iedereen (ondanks de maatregelen) een fantastische vakantie te bezorgen.

DE HERBERG

Lunch:  13.00 tot 15.00 uur.
Borrelen vanaf 16:00
Diner vanaf 16:30 uur.
Terras: Een spontaan kopje koffie met iets lekkers of even borrelen in de zon op het restaurant-terras kan alleen indien mogelijk. Even vragen bij de bediening en na een intake vinden zij vast een plekje op het terras.
(neem de ingang via de voorkant; de toegang via het zwembad is gesloten)

Afhaal en Bezorgen: 

Kan ook tijdens de openingstijden met de afhaal en bezorg service. Het raam bij de snackbar is open vanaf 9 uur voor het afhalen van lekkere verse broodjes en Coffee to Go. Van 13 tot 16 uur open voor snacks en ijsjes. Vanaf 16.00 uur tot 21.00 voor het afhalen van uw bestelling. Graag telefonisch bestellen op 0341-562200, of geef ’s middags de bestelling even door. Dit om het wachten op het plein te beperken.

Covid-19 regels en maatregelen In de Rimboe:

• Bij griep en ‘verkoudheid’ thuisblijven. 
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Regelmatig handen wassen en ontsmetten.
• Houd 1.5 meter afstand en passeer elkaar op afstand.
• Met max 1 persoon de receptie betreden.  
• Het ontvangen van bezoek (max 3 personen) is indien iedereen zich netjes aan de RIVM richtlijnen houdt toegestaan. Overnachten mag niet;  ook het gebruik van het zwembad is voor bezoekers niet toegestaan.
• Afrekenen graag per pin of per banktransactie.
• Kinderen onder de 12 jaar kunnen met elkaar spelen. Kinderen tussen 12 en 16 moeten wel de 1,5 meter afstand in acht nemen. Kinderen onder de 12 
   jaar hebben voorrang in de speeltuin(en), geen samenscholingen. 

 

ZWEMBAD

Alleen toegang indien er toezicht aanwezig is. Hij/zij bepaalt ook het aantal toegelaten zwemmers. Als de toezichthouder er niet is mag er niet gezwommen worden. De toezichthouder ziet toe op de 1,5 meter regel. Thuis omkleden en thuis naar het toilet want die mag nog niet open. Het plein rond het zwembad is op dit moment niet bedoeld om te zonnen en te verblijven. Het zwembad is uitsluitend toegankelijk voor gasten van de camping om te zwemmen.  Terrasbezoek in combinatie met zwembadbezoek is niet mogelijk.
9.00 tot 10.00 Volwassenen banen zwemmen
12.00 tot 17:00 Recreatief zwemmen (alle leeftijden)
17.00 tot 18.00 Volwassenen banen zwemmen 18+