menu
Banner Image

CORONA VIRUS

HELAAS …. het is crisistijd / geen vakantietijd

border

CORONA UPDATE:

Beste gasten,

Inmiddels is er meer duidelijk omtrent de gang van zaken voor de recreatiebedrijven in Ermelo doordat er vandaag een nieuwe noodverordening is afgekondigd.

DIT BETEKENT VOOR ONS (VOORLOPIG T/M 19 mei)

– Onze voor publiek toegankelijke gebouwen en voorzieningen (Receptie, sanitair, wasserette, Praathuis, Kidsclub) zijn gesloten.

-De Herberg en Snackbar zijn open voor Afhaal + bezorging op ons park.

– voor gasten zonder eigen sanitaire voorziening en daggasten is ons terrein gesloten. Het chemisch toilet is open van 10:00 tot 20:00. Dus als u beschikt over eigen sanitair bent u welkom om te komen kamperen.

– wij staan geen bezoekers en/of loges toe.

 HELP MEE EN STOP DE VERSPREIDING VAN HET CORONA VIRUS:

– ga niet op reis en blijf thuis.

– beperk sociale contacten; breng anderen niet in gevaar,

– ga naar buiten alleen als dat echt nodig is.

– houd overal 1,5 meter afstand in max. een groep van 3 personen.

– was vaker en meerdere keren per dag je handen.

DE NOODVERORDENING IN HET KORT (27 MAART 2020 VEILIGHEIDSREGIO NOORD- EN OOST-GELDERLAND)

“De noodverordening verbiedt het gebruik van gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op of bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes als bij parken, natuurgebieden, stranden en (jacht)havens.  Recreatievoorzieningen die zelfvoorzienend zijn in sanitair e.d. kunnen wel open blijven mits de geldende maatregelen van de Rijksoverheid en de noodverordening in acht worden genomen. Dit zijn bijvoorbeeld bungalows, campers en caravans met eigen toilet-, was- en douchevoorzieningen. Gedeelde voorzieningen (zoals zwembaden) mogen niet gebruikt worden. De politie en opsporingsambtenaren kunnen optreden bij het niet naleven van de anderhalve meter regel. De noodverordening geldt tot in ieder geval 19 mei 2020 of tot het moment waarop zij wordt ingetrokken.” 

Zie hier de hele tekst:https://www.ermelo.nl/portal-ermelo/nieuws-over-het-coronavirus_43181/item/veiligheidsregio-noord-en-oost-gelderland-komt-met-nieuwe-noodverordening_65765.html

Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar bij voorkeur via email info@inderimboe.nl.

Sterkte in deze moeilijke tijd en pas goed op elkaar.

HELAAS …. het is crisistijd / geen vakantietijd !!! Wij rekenen op uw begrip.

Team ‘In de Rimboe’