menu
Event Banner Image
activiteiten en evenementen

Festival in de Rimboe

editie 2

border
  • 30

    May
    2019

    van 14:00 tot 23:00

  • Iedereen

  • in de rimboe

  • Niks, nakkes, nada!

Voetjes van de vloer!

Wegens het succes van vorig jaar wordt het bos weer omgetoverd tot een heus festival terrein. Laat je op 30 mei van14:00 tot 23:00 verassen door zowel bekende namen als opkomende bands. Neem je buurvrouw, ouders, neefjes,nichtjes en vrienden mee het bos in voor Festival in de Rimboe want er is voor ieder wat wils. Geniet van een hapje en een drankje en vooral hele goede live-muziek. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven.  Festival in de Rimboe is gratis toegankelijk voor jong en oud. Neem voor de volledige line-up een kijkje op onze facebookpagina. @Festivalinderimboe

Line-up

Laat je op 30 mei van 14:00 tot 23:00 verassen door zowel bekende namen als opkomende bands.

Son Mieux

De perfecte afsluiter voor ons festival! Wanneer de vogels slapen en het bos langzaam donker wordt… Stapt Son Mieux bij ons het podium op. Gooi je handjes in de lucht en schut de heupen los want Son Mieux zal de Rimboe volledig op zijn kop zetten!

Travis is a Tourist (IE)

Travis Is A Tourist is het nieuws van morgen. Je nieuwe favoriete iets. Vol passie geeft de Ierse Travis al zijn energie in alternatieve popsongs en onvergetelijke liveshow. Hij sleepte in 2018 al ruim 200.000 Spotify streams in de wacht. Het lijkt duidelijk: 2019 moet wel het jaar worden van Travis is a Tourist.

 

Ciao Lucifer

Pure bromance! Gewoon twee hartsgappies die met een gitaar en een drumstel in hun rode Peugeo’tje de Rimboe binnenrijden. Hun nummers zijn zorgvuldig gecheckt door een strenge commissie van vriendinnen die graag dansen. Als zij het stom vinden dan gooien ze het liedje weg.Wat er overblijft is vriendschap in geluidsvorm. Lo-fi powerpop die klinkt alsof Unknown Mortal Orchestraeen onuitgebracht Beatles liedje op de bruiloftvan the Kills speelt.
Op 30 mei zal Ciao Lucifer jullie laten dansen op Festival in de Rimboe 2019.

Bobbi

Franstalige pop zangeres Bobbi….
Zij zal met haar live band aan mooie mannen een intiem optreden geven.
Kom deze iconische vrouw van dichtbij bewonderen. De dromerige ambiance zal de Rimboe betoveren en laat je wanen in het romantische Parijs.

Mitch Rivers

Mitch Rivers veroverde met zijn 70’s vintage rock de Nederlandse Americana scene, maar in 2019 laat hij de term ‘singer-songwriter’ volledig los. De eens melancholische Mitch begint te swingen, met een gloednieuwe band achter zich die een dominante groove de Rimboe in pompt.

 

Ballarat Bandid

De Utrechtse band Ballarat Bandit claimt een liefdesbaby van Connan Mockasin en Mac DeMarco te zijn. De driekoppige band strijd tegen de dominante popcultuur. Een psychedelische, dromerige en vooral experimentele sound als gevolg.

 

 

Milieu bewust

Tijdens ‘Festival In de Rimboe’ denken we aan het milieu! Je koopt bij ons eenmalig een beker voor 1 muntje en deze beker houdt je tijdens het festival bij je. Zo houden we met z’n allen het bos mooi schoon!

Facts Image

border