menu
Event Banner Image
activiteiten en evenementen

Veluwse bokkentocht

Niks beter dan lekker fietsen naar een bock-biertje.

border
  • 15

    Oct
    2023

    Van 12:00 tot 19:00

  • Alle deelnemers van de bokkentocht

  • in de rimboe

  • -

De Veluwse Bokkentocht

De Veluwse Bokkentocht is een fietstocht over de Veluwe van zo’n 30 á 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs verschillende gezellige cafés/restaurants. In elk bedrijf wordt bockbier getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk hapje van het huis. De consumpties betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Ook in de Herberg

Wij doen dit jaar ook mee als locatie en natuurlijk zorgen wij ook dat er leuke muziek is. Wil je mee doen? Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht zijn te koop bij Café de Hazeburg in Ermelo. Hiervoor krijg je een routebeschrijving met stempelkaart, een lekker hapje in ieder café bij de eerste consumptie en het Veluwse Bokkenkruisje.

 

Doe je niet mee met de bokkentocht maar  wil je wel een biertje komen drinken? Geen probleem hoor! (let wel op; bokkentocht deelnemers krijgen een hapje van het huis. Voor mensen die niet mee doen met de bokkentocht is onze snackbar geopend).

Facts Image

border