menu
Banner Image

Over in de Rimboe

nieuwsgierig?

border

Zó dichtbij

Aan de rand van het mooie dorp Ermelo ligt ons camping- en bungalowpark. Verscholen in de bossen en aan de rand van de Veluwse heide. Als je ons park oprijdt, waan je je direct in de Rimboe. Hoge dennen, zandpaden en af en toe een oase. Op ons park zijn 216 jaarplaatsen, 38 campingplaatsen en 10 vakantiehuisjes voor de verhuur. Al die plekken liggen rondom ons restaurant de Herberg en rondom het zwembad.

Vanaf ons park ben je binnen paar minuten in het centrum van Ermelo, maar ook binnen een paar minuten midden op de hei. Het is daarom geschikt voor rustzoekers, fietsers, natuurgenieters, actievelingen, shoppers en wandelaars. En ook op ons park zelf is de keuze aan jou. Zoek de gezelligheid van de Herberg of duik onder de bomen in een boek. Kom bij ons zitten rond de festivaltent of drink een glas wijn bij je eigen tent.

Ons park is goed onderhouden, de faciliteiten zijn altijd netjes en schoon en we hebben de natuur hoog in het vaandel. Samen met onze gasten genieten we elke dag van het jaar van deze prachtige plek.

Hélemaal opgeladen

Na een vakantie in onze <span class=”notranslate”>Rimboe</span> ben je uitgerust, bijgetankt en hélemaal opgeladen. Dat is wat we willen. Daarnaast vinden wij dat je op vakantie moet kunnen kiezen. Kiezen of je je laat vermaken of dat je de stilte op zoekt. Bij ons heb je de ruimte om onzichtbaar te gaan wandelen in de bossen, maar je kunt ook meedoen met de activiteiten die we organiseren. Je kunt je laten verwennen in ons restaurant <span class=”notranslate”>De Herberg</span>, maar je kunt ook je eigen potje koken voor de tent. En die vrijheid vóel je. 

Ook willen wij een vakantiepark zijn waar iedereen zich thuis voelt. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Ook samen! Gooi je opa in het zwembad, neem je kleine mee over de hei, ga met z’n allen naar de schaapskooi of bestel een biertje en een chocomelk op het terras. 

Daarnaast ben je bij óns te gast en zien wij het als onze taak om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om je vragen te stellen. Loop onze receptie binnen, wij staan voor je klaar. 

Facts Image

border