menu
Banner Image

Kamperen

handige informatie

alles wat je wilt weten over kamperen in de rimboe

border

Het echte werk

In het hart van onze <span class=”notranslate”> in de Rimboe </span>  zijn twee ruime kampeervelden. In totaal zijn er 35 kampeerplaatsen. Op alle plaatsen beschikt u over elektriciteit en stromend water. Auto’s mogen gewoon bij de tent.

Beide kampeervelden liggen dicht bij het zwembad, het sanitair en <span class=”notranslate”>De Herberg</span>. Er zijn speelmogelijkheden, er is zon, er is schaduw. Het ‘kleine’ veld (plattegrond 325-335)  laat zich het beste omschrijven door de woorden: ruimte, zon en comfort. Het ‘grote’ veld (plattegrond 301-324) wordt gekenmerkt door schaduw en knusse gezelligheid.  

Kamperen is meemaken!

Van alle gemakken voorzien(ingen)

Kamperen in onze <span class=”notranslate”>Rimboe</span>  brengt je terug naar de natuur, maar wel op een comfortabele manier. 
Hier een greep uit onze faciliteiten. Er zijn er nog meer!

Sanitair
Zo hebben we een schoon sanitairgebouw met toiletten, douches en verschoonruimtes. Je kunt er uiteraard ook je vaat doen.
In het gebouwtje ernaast kun je je was doen. Er staat zelfs een wasdroger.

Wigwam
In het gebouw dat wij <span class=”notranslate”>de Wigwam</span> noemen worden de kinderen vermaakt; kleuren, knutselen, blaadjes plakken, dennenappels rijgen. 

Zwembad
Geniet van ons verwarmde zwembad!

Speeltuin
Op het ‘grote’ kampeerveld staat een spiksplinternieuw speeltoestel. Geschikt voor jong en oud.

Herberg
Zin in een drankje? Een snack? Een praatje?
Vanaf beide kampeervelden loop je zo naar onze <span class=”notranslate”>Herberg</span>.

 

Veelgestelde vragen over kamperen

Al onze kampeerplaatsen zijn ruim en egaal. De grootte en de vorm van de plekken verschilt een klein beetje, maar ze zijn allemaal tussen de 36 m2 en 45 m2 groot.
Goeie vraag! Zeer geregeld vermaken wij ook de volwassenen met bijvoorbeeld live muziek. Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor alles wat we organiseren.
We hebben 2 toffe, ingerichte safaritenten. Kijk bij de pagina 'huisjes' voor meer informatie.
Natuurlijk! Dieren vinden het heerlijk in de Rimboe.
Ja, uiteraard. Zelfs midden in onze Rimboe kun je gebruik maken van het wifi-netwerk. Maar een dagje zónder schijnt heerlijk te zijn.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor €9,50 kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Jazeker, elke plek heeft eigen stroom. (6amp)

 

In de Rimboe is echt een van de leukste campings waar we met onze kinderen zijn geweest. Heerlijke rustige omgeving in het bos. De twee vernieuwde speeltuinen waren leuk. Kortom: aanradertje

Fam. Dekker

8.1

Zoover

Onze gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8.1!

border
border

onze kamperen in de rimboe