menu
Banner Image

Kamperen

handige informatie

alles wat je wilt weten over kamperen in de rimboe

border

Het echte werk

In het hart van onze <span class=”notranslate”> in de Rimboe </span>  zijn twee ruime kampeervelden. In totaal zijn er 35 kampeerplaatsen. Op alle plaatsen beschikt u over elektriciteit en stromend water. Auto’s mogen gewoon bij de tent maar onze voorkeur gaat naar de parkeerplaats. Dan kan je echt genieten van de ruimte en de natuur.

Beide kampeervelden liggen dicht bij het zwembad, het sanitair en <span class=”notranslate”>De Herberg</span>. Er zijn speelmogelijkheden, er is zon, er is schaduw.

Met je tent,camper of vouwwagen mag je kiezen uit twee velden: het ‘ene’ en het ‘andere’ veld. De velden liggen midden op ons terrein. Beide hebben hun eigen voordelen en karakter, maar overal kun je genieten van rust, dennengeur en eekhoorntjes. Het ene veld zijn de nummers E.01 t/m E.29. Hier sta je wat  meer onder de bomen. De plekken E01 t/m E04 zijn direct aan de bosrand. Het andere veld zijn de nummers A51 t/m A.61 op dit veld sta je meer op een open veld bij de grote speeltuin. Op alle plekken sta je dicht bij álles. Dicht bij het zwembad, dicht bij het sanitair en dicht bij de Herberg. Overal heb je de elektriciteit en stromend water. Laat de kinderen lekker spelen in de speeltuin, zet je stoeltje onder de bomen en beleef de natuur.

Honden

Honden zijn bij ons toegestaan mits aangelijnd. In verband met het toenemend aantal honden geldt vanaf 2023 1 hond per plek. In het laagseizoen zijn (in overleg) 2 honden toegestaan.

 

Kamperen is meemaken!

Van alle gemakken voorzien(ingen)

Kamperen in onze <span class=”notranslate”>Rimboe</span>  brengt je terug naar de natuur, maar wel op een comfortabele manier. 
Hier een greep uit onze faciliteiten. Er zijn er nog meer!

Sanitair
Zo hebben we een schoon sanitairgebouw met toiletten, douches en verschoonruimtes. Je kunt er uiteraard ook je vaat doen.
In het gebouwtje ernaast kun je je was doen. Er staat zelfs een wasdroger.

Wigwam
In het gebouw dat wij <span class=”notranslate”>de Wigwam</span> noemen worden de kinderen vermaakt; kleuren, knutselen, blaadjes plakken, dennenappels rijgen. 

Zwembad
Geniet van ons verwarmde zwembad!

Speeltuin
Op het ‘grote’ kampeerveld staat een spiksplinternieuw speeltoestel. Geschikt voor jong en oud.

Herberg
Zin in een drankje? Een snack? Een praatje?
Vanaf beide kampeervelden loop je zo naar onze <span class=”notranslate”>Herberg</span>.

 

Veelgestelde vragen over kamperen

Vanaf 12:00 staan de bungalows te popelen om u te ontvangen. Uitchecken is om 12:00. (Kom je na 18:00 aan, geen probleem we vinden het alleen heel fijn om te weten)
Wil je annuleren? Dan zijn de Recron voorwaarden van toepassing. https://www.recron.nl/over-recron/recron-voorwaarden/
Al onze kampeerplaatsen zijn ruim en egaal. De grootte en de vorm van de plekken verschilt een klein beetje, maar ze zijn allemaal tussen de 36 m2 en 45 m2 groot. Kom je met een groot kampeermiddel? Zet het even bij de opmerkingen van je boeking. Dan dubbel checken wij even of de plek geschikt is.
Goeie vraag! Zeer geregeld vermaken wij ook de volwassenen met bijvoorbeeld live muziek. Houd onze activiteitenpagina in de gaten voor alles wat we organiseren.
We hebben 2 toffe, ingerichte safaritenten. Kijk bij de pagina 'huisjes' voor meer informatie.
Natuurlijk! Dieren vinden het heerlijk in de Rimboe. Tijdens de vakanties + feestdagen is er 1 hond per plek toegestaan. In het voor en na seizoen in overleg 2.
Ja, uiteraard. Zelfs midden in onze Rimboe kun je gebruik maken van het wifi-netwerk. Maar een dagje zónder schijnt heerlijk te zijn.
Jazeker, in de Rimboe houden we van uitslapen. Voor een meerprijs kun je aan late-uitcheck boeken. (Indien deze nog beschikbaar is). Je kunt dan tot maar liefst 21:00 blijven.
Jazeker, elke plek heeft eigen stroom. (6amp)
Het ene veld zijn de nummers E.01 t/m E.29. Hier sta je wat meer onder de bomen. De plekken E01 t/m E04 zijn direct aan de bosrand. Het andere veld zijn de nummers A51 t/m A.61 op dit veld sta je meer op een open veld bij de grote speeltuin. Het 'andere veld' is ook auto-vrij Op alle plekken sta je dicht bij álles. Dicht bij het zwembad, dicht bij het sanitair en dicht bij de Herberg. Overal heb je de elektriciteit en stromend water. Laat de kinderen lekker spelen in de speeltuin, zet je stoeltje onder de bomen en beleef de natuur.

 

In de Rimboe is echt een van de leukste campings waar we met onze kinderen zijn geweest. Heerlijke rustige omgeving in het bos. De twee vernieuwde speeltuinen waren leuk. Kortom: aanradertje

Fam. Dekker

8.8

Zoover

Onze gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8!

border
border

onze kamperen in de rimboe